qui som

BIOcomuniCA’T és una entitat liderada per joves investigadors compromesos que, amb el suport d’una àmplia xarxa de col·laboradors, contribueixen a fer una societat més responsable i amb més coneixements científics per afrontar el futur.

Apropem la ciència als estudiants (ESO/batxillerat) a través de TALLERS CIENTÍFICS que estimulen la vocació científica entre els joves, transmeten coneixements i valors d’esperit crític i treball en equip. A més d’instituts i escoles, grans entitats del país han confiat en nosaltres per l’elaboració de tallers científics (Centre de Regulació Genòmica CRG, Fundació FECYT, Fundació Obra Social La Caixa).

Amb projecte CIÈNCIA per EMPORTAR, l’objectiu de BIOcomuniCA’T és transmetre la passió que tenim per la ciència i aconseguir despertar vocacions científiques entre els joves en edat de formació. Aquest és un projecte de durada definida i co-finançat per la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnologia – Ministerio de Economia y Competitividad, pels centres educatius i per BIOcomuniCA’T.

Amb JORNADES de DIVULGACIÓ CIENTÍFICA donem a conèixer la contribució dels científics a la vida diària, ja sigui a través de la Nit Europea de la Recerca de Barcelona (Horizon2020), de la Fira de la Ciència (Ajuntament de Barcelona), o d’accions puntuals com en “Mou-te per les malalties minoritàries” (Fundació TMB), o el dia mundial de la immunologia.

A través de CAFÈS CIENTÍFICS, creem espais de DEBAT entre públic i científics, en un ambient distès que afavoreix la transmissió directa de coneixements (CRG, Fundació Dr. Esteve i SCI, Fundació Dr. Robert).

BIOcomuniCA’T ha participat en la realització de CURSOS de FORMACIÓ per complementar els recursos educatius dels professionals de l’educació (Institut de Ciències de l’Educació ICE, UB).

Descarregar el resum de tots els tallers que du a terme BIOcomuniCA’T.

Podeu trobar més detalls de la nostra entitat a www.biocomunicat.com, i seguir-nos a Facebook i Twitter @biocomunicat

from flyer tallers2

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s